maanantai 19. lokakuuta 2015

Syyslomalla

Me ollaan lomalla - minä ja lapset. 

Monta vuotta, myös äitiyslomilla, syyslomaviikon maanantai on ollut yksi vuoden kiireisimmistä työpäivistä. Pyöritettävänä on sattunut olemaan verkkokursseja ja niiden opiskelijoina opettajia. Ja näillä tietysti juurikin syyslomaviikon alku on ollut se "tämän syksyn opiskelusauma". Työmäärä ei sinänsä ollenkaan paha, mutta kun sen yhdistää kotona pyöriviin pikkuisiin ja lomanaloitusturhautumista poteviin koululaisiin, niin yhdistelmä on ollut aina aivan mielenkiintoinen. No nyt tämän kaiken olen delegoinut jo hyvissä ajoin eteenpäin. Välillä on hyvä muuttaa asioita. Ja nyt me siis ollaan ihan vaan lomalla ja kotona. Rauhallisen aamun jälkeen aloitin klo 9 omien vaatteiden konmarituksella. Siinä meni 1,5 tuntia. En ollut siinä kovin hyvä. Kaapit on ehkä nyt siistit, mutta en osannut kovin paljosta luopua. 

Lapsilla leikit kulkivat jälleen. Unohdin perinteisesti aamupäiväulkoilun, mutta ruokailuun sen sijaan olin jo varautunut edellisenä päivänä. 

Pieni varovainen kurkistus työsähköpostiin pakotti vääntäytymään läppärille ja sieltä yritän nyt saada kammettua itseni takaisin kotiarkeen tämän blogipostauksen avulla. Nämä ovatkin käyneet kovin harvinaisiksi. 

Tässäpä joitakin lokakuun instakuvia kootusti. Ihania syksyisiä päiviä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti