tiistai 3. syyskuuta 2013

Uusi sohva
Lentävä viikko, mutta eipä siitä sen enempää.

Kesäloman toiseksi viimeisen viikon projektina valmistui sohva työhuoneeseen. Se ikään kuin tuossa odottelee että perhe välillä hetken hengähtäisi. Ihana ajatus...

Tuli muuten huimasti lisää leveysvaikutelmaa pitkän malliseen huoneeseen. Ennen patjaa ja sälepohjaa runko näytti aivan samalta kuin ikkunankarmi. Unohdinkohan kuvata sen. (Postaus 4 min ;)

4 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä aivan ihana koti! :D

  VastaaPoista
 2. Siis joo. WAU. Missä vanha sohva? Se oli myös ihana ❤
  En osaa kommentoida. Sanaton. Niin ihanaa.

  VastaaPoista
 3. Voih no meillä ei mukamas ollu sohvaa, patja (runkopatja) ja tyynyjä ja aina kaikki luisuu alta ja on huonosti ja lapset riehuu liikaa ja kaikki on kenossa ja vinossa. No nyt on kaikki kohillaan ja bonuksena (ellei sitten ihan lähtöajatuksenakin) helppo siivottavuus: ei jalkoja. Sohva pultattu seinään. Tämmöisia on suunnitetu aiemmin vaikka ja minne (aikaisempiin asuntoihinkin) mutta täytyy olla varma että sohvan (tai sängyn) paikka ei tule muuttumaan. Eikä tällaisia kannata ehkä rakennella myytäviin kohteisiin.. :)

  VastaaPoista
 4. Ja täähän oli siis työhuoneessa. Siinä vaiheessa ku oli jo valmista, yhtäkkiä hoksasin unohtaneeni hetkeksi sen option, että jos tästä huoneesta tulisikin joskus vanhempien makuuhuone. No hyvä kun unohdin tuon. Ei voi aina pitää kaikkia vaihtoehtoja auki, jos meinaa saada jotain valmistakin joskus.

  VastaaPoista