keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

PihakuviaNiin väsytystaistelua on ollut viime viikot, etten edes kykene kuvaamaan. Haaveetkin toteutuu tässä sivussa melko vähällä huomiolla (oikeasti kyllä suuntaan vähän väliä jonkun ajatuksen kohti elokuuta). Joka toinen päivä päätän, että kyllä tää nyt tästä. Kun vielä muutaman jutun saan ohitse, niin voisin vaikka järkätä tätä kaaokseen päässyttä huushollia ja tehdä pikaisen viikkosiivouksen. Sillä olisi varmaankin suuri vaikutus hallinnan tunteeseen. Eniten vaikutusta olisi toki sillä, että pikkuinen alkaisi taas leikkiä ja viihtyä muuallakin kuin liikkuvissa vaunuissa. (Nuha, ei sen kummempaa).

Tässäpä kuitenkin nyt viimeaikaisia pihakuvia. Niitä olen sentään muutaman saanut otettua, vaikka kahvitauot ja yöunetkin on olleet kortilla. Jotenkin sitä ajattelee, että jääpä edes jotain käteen kun tilanteet muuten vyöryy vain hallitsemattomasti eteenpäin..  =)Vadelma
Omena
Patjarikko

Näin kolmen vuoden asumisen jälkeenkin näköjään voi vielä "löytyä" uusia paikkoja tästä talosta. Parveke valmistui. Pituutta tällä on reilut yhdeksän metriä. En malta odottaa, että saan kiikuttaa pyykkitelineen tähän uuteen osoitteeseen. Toisessa päässä parveketta on isoilla teltta. Nukkuvat siellä nyt ekaa yötä. Sijainti onkin näppärä, ovi suoraan hampaidenpesupaikalta, yläkerran pukuhuoneesta. Kun lähdin lenkille, esikoinen vilkutti parvekkeelta oikomiskojeet suussaan =D 

Kun telttainnostus laantuu, laitan kuopuksen huristelemaan Briollaan tai Plastollaan parveketta päästä päähän. Hampaita pestessä käydään usein nojailemassa lämpimään betoniseinään.  

Talvella pääsee muuten saunasta suoraan lumihankeen parvekkeelle. Muut testasivatkin jo viime talvena, vaikka pinta laudoitusta ei vielä tuolloin ollutkaan. Tarkoitus olis kait ahkerasti tyhjentää tätä laaria lumesta, mutta mutta.. 

Kiinteät penkit seinustoille suunnitteilla.  Ei irtotuoleja, jotka joku kekseliäs voisi kärrätä kaiteen viereen..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti